miercuri, 16 octombrie 2013

Mulineta "minune"

Nu de foarte mult timp, stateam si ma uitam pe la mulinetele mele si ma intrebam: oare ce o sa fac cu atatea cate am? Imi raspundeam: pe asta o bag la biban-strap, pe asta la salau, pe asta la stiuca, la clean etc.... si ma intrebam oare daca imi mai trebuie o noua achizitie?!
Am zis ca este suficient! Dar cand colo, sa nu zici niciodata, niciodata! Ca si la electronice, mereu iese ceva nou!
Am ramas mut cand am vazut cea mai noua mulineta de pe piata, mulineta cu doi tamburi metalici, incorporati!
Prima data am zis ca nu vad bine, am pipait-o si am realizat ca tineam in mana un specimen:))
In fine, am pus mana pe mulineta si pana nu am sucit tamburul de vreo cateva ori nu m-am convins: are doi tamburi in unul! Super tare! Chestia asta, ca doar asa o pot numi, este cea mai tare "gaselnita" a proiectantului( se pare japonez)! Ce rost mai are sa merg cu tamburul de rezereva in rucsac, cand il am pe cel de rezerva incorporat?
Si acum haideti sa va spun cate ceva despre mulineta:
Mulineta este un pic greuta( nu am cantarit-o) cca 300 gr dar se preteaza foarte bine la stilul feeder sau match, are 6 rulmenti, raport recuperare 4.6.2( putere, nu gluma! ),in rest numai de bune.. Nu are rost sa intru prea mult in detalii de genul: worm shaft bla-bla. Cert este ca mulineta asta face toti banii!
Fir intins!

2 comentarii:

  1. Salve Bogdanele, zi-mi si mie exact cu se numeste mulineta aia cu tamburii suprapusi, nu am vazut asa ceva pana acum si chiar ma bate gandul sa imi fac cadou una de sarbatorile astea ca si asa nu am mai luat demult nimik nou

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Scrie pe ea: Winner. Nici nu o sa vezi asa ceva, cel putin, nu curand! Totul a plecat de aici: http://mitchellreelcollectorschronicles.com
    O sa ai o surpriza cand vei tine mulineta in mana!

    RăspundețiȘtergere